Vi har smidt en fotokonkurrence på gaden.

clickchallenge

Vi har lavet en anderledes fotokonkurrence, den foregår på Instagram, og denne gang er det kun de unge på 13-15 år der kan vinde.
Derfor er præmierne også ekstra fede.

Du kan bla vinde Canon EOS 100d, Sony Alpha 58, Nikon D3200 eller en af de andre rigtig fede præmier.

Hop ind på clickchallenge.dk og se hvordan du deltager, der kan du også læse mere om de fede præmier.

Held og lykke !

 

Vi har netop sendt vores nye magasin på gaden, og som altid er det fyldt til randen med lækre produkter til fornuftige priser.

Foraarsmagasin2014
Der er alt lige fra spejlreflekskameraer, stativer, filtre, tasker, stativer, actioncam, videokameraer, fjernbetjeninger og meget meget mere.
Så tag et kig i kataloget, der er helt sikkert noget der frister…

 

I samarbejde med Nikon kan du nu få op til kr. 1500,- for dit gamle spejlreflekskamera, når du køber et nyt Nikon D800, D610 eller D7100 kamera.
Nikon-byt-til-nyt-900x430px

Drømmer du om at skifte dit gamle kamera ud med et nyt Nikon-kamera?
Frem til 31/3-2014 kører vi, i samarbejde med Nikon, en byt-til-nyt kampagne, hvor du kan få op til kr. 1500,- for dit gamle spejlreflekskamera, hvis du køber et D800, D610 eller D7100 hos Click.

Du får flg. byt-til-nyt rabat på de forskellige modeller:

Nikon D800 – kr. 1500,- inkl moms.

Nikon D610 (inkl objektiv kit) – kr. 1000,- inkl moms.

Nikon D7100 m. 18-140mmVR – kr. 750,- inkl moms.

Nikon D7100 m. 18-105mmVR – kr. 475,- inkl moms.

Nikon D7100 hus – kr. 300,- inkl moms.

Hvilke krav stilles der til det kamera der tages i bytte?
Kameraet skal være et spejlreflekskamera, analog eller digitalt. Derudover stilles ingen krav til kameraet – hverken mærke, funktionalitet eller udstyr!

Husk at tjekke, at der ikke sidder hukommelseskort mv. i kameraet når du indleverer det.

*Det med småt
Ombytningen kan ikke fortrydes.
Tilbuddet gælder kun ved køb af enten: Nikon D800, D610 eller D7100.
Tilbuddet gælder ved køb til og med den 31. marts 2014, eller så længe lager haves.
Tilbuddet kan ikke udbetales i kontanter, men beløbet vil blive trukket fra dit køb af nyt Nikon kamera.

Spørgsmål?
Kig forbi butikken, så hjælper vi dig videre.

Flyv en tur med Superman

Har du nogensinde tænkt over hvordan det er at flyve rundt som Superman?

Gutterne ovre hos CorridorDigital har lavet en genial video, hvor de har sat et GoPro på en drone, og med et stykke fantastisk stykke videoredigering har de lavet en virkelig flot video

Kort fortalt, så finder Superman et tabt GoPro, og vælger selvfølgelig at returnere det til ejeren, og har endda på vejen derover, tid til at stoppe et overfald og redde en kvinde fra et brændende hus.

God tur!

 

 

Husker du at lave back-up af dine billeder og andre vigtige data?

Der findes mange online back-up løsninger ude på det store internet, hvor Dropbox og Google Drive nok er nogle af de mest kendte.
Hidtil har den form for back-up været forholdsvis dyr, men det har Google nu valgt at gøre noget ved.
drive_blog_pricing2
Som hidtil er de første 15GB gratis, men det der er interessant er at du nu kan få 100GB online lagerplads for kun $1,99 om måneden, det er med dagens kurs under kr. 11,-.
Det må siges at være en skarp pris, og faktisk kan du få 1TB plads (og det er altså en del, skulle vi hilse og sige) for $9,99 hvilket svarer til ca. kr. 53,-.

Som priserne er ved Google Drive kontra Dropbox lige nu, så kan du faktisk få 1TB ved Google for det samme som man betaler for 100GB ved Dropbox, mon ikke dette er starten på en priskrig mellem de to?

Så kort sagt, nu er der ingen grund til ikke at få lavet en ordentlig back-up løsning, og fordelen ved at ligge data i “skyen” er at du har adgang til dine billeder uanset hvor du måtte befinde dig. Og skulle du være så uheldig at din computer eller eksterne harddisk ikke længere virker, så ligger dine billeder sikkert gemt.

Både Dropbox og Google laver lækre app’s til din smartphone/tablet, så du let og ubesværet kan vise og dele dine bedste billeder med familie og venner.

Du kan finde mere information om Dropbox her, og hvis du synes de nye priser fra Google er lige så spændende som vi gør, så kan du læse meget mere om Drive her.

Og kom så igang med at få lavet den back-up :)

Canon har netop frigivet Canon Lens Guru:
lensguru2   lensguru1

Lens Guru er en interessant app, for dig der vil lære mere om Canon’s objektiver, og hvilket der er bedst at vælge til den form for fotografering du bedst kan lide at lave.
Der er også et par videoguides, hvor der bliver vist og fortalt om hvordan du arbejder med dybdeskarphed m.m i flere forskellige situationer.

Derudover er app’en også et rigtigt godt opslagsværk over hele Canon’s objektiv program, så det er fremover lettere at finde det rigtige objektiv til at skrive på ønskesedlen.
Og selvom du nu ikke er Canon bruger, så kan guiderne sagtens bruges alligevel, det skader jo aldrig at lære noget, vel ?

App’en er selvfølgelig gratis, god fornøjelse.

download_on_the_app_store Google_play

 

I den seneste test af kameraer som Forbrugerrådet Tænk har udført, er det Canon som er løbet med førstepladsen.

Canon blev kåret som de bedste, både indenfor avancerede kompaktkameraer og spejlreflekskameraer:

PowerShot-G16_web
I kompaktklassen var det Canon Powershot G16 der blev kåret som vinder.

Citat fra testen: ”Canon laver endnu en god opdatering til deres avancerede kompaktkamera, og rammer en god balance mellem billedkvalitet og pris. Er du ikke til det store spejlrefleks eller systemkamera, så er dette en rigtig god løsning”.

EOS-70D-FRA-w-EF-S-18-55mm-IS-STM_web

I spejlrefleksklassen var det Eos 70D der løb med sejren:
Citat fra testen: ”De bedste spejlreflekskameraer står der Canon på. EOS 70D er ingen undtagelse, men det er en model til den lidt mere ambitiøse hobbyfotograf. Du kan tage rigtig gode billeder med automatiske indstillinger, men vil du have det fulde udbytte skal du gå om bord i blænde, ISO og lukketid”.

Vil du vide mere om kameraerne, så kom forbi, vi har dem selvfølgelig på lager.

Rigtig mange har anskaffet et digitalt spejlreflekskamera, men desværre er det ikke alle, der får det fulde udbytte af kameraets mange muligheder.

Kursus_715x350
Hos Click tilbyder vi forskellige kurser, der kan hjælpe dig til at komme godt i gang med fotograferingen – du bliver endnu bedre og vil lære at tage mere kreative billeder.

Kurserne er ikke lavet for nørder, men for dem, som vil lære at ”tæmme” deres kamera. Vi holder deltagerantallet så lavt som muligt, for at sikre at der bliver plads til alle de spørgsmål, der måtte være fra kursisterne.
Hvis du finder et ledigt kursus, du synes ser spændende ud, vil vi derfor bede dig om at købe kurset straks, da vi ikke kan garantere der er flere ledige pladser, hvis du venter for længe.

Grundlæggende Spejlrefleks:

Det grundlæggende spejlrefleks-kursus er til dig som har købt et SLR-kamera, men endnu ikke fået udforsket det mange muligheder der er i kameraet. Du vil få en grundlæggende forståelse for hvordan dit kamera virker og hvordan du bruger de mange nyttige funktioner som de moderne kameraer har. Du vil få tips og tricks til at løse nogle af de klassiske fejl som mange begår når de starter ud med deres nye kamera. Der bliver mulighed for at få svar på enkelte spørgsmål om lige præcis din kamera model. Vi starter kl 19:00, og forventer at være færdige omkring kl 22:00.

Pris 399,- pr. person. Se datoer og book plads her

Udvidet Spejlrefleks:

Det udvidede spejlreflekskursus tager dig et skridt yderligere ind i kendskabet til dit kamera. På dette kursus får du hjælpemidler som sikrer, at dine billeder går fra gode til fantastiske. Det er derfor en god idé at have en forståelse for de mest grundlæggende begreber inden du tilmelder dig det udvidede kursus – enten ved at have været på det grundlæggende kursus, eller ved at have grundigt kendskab til kameraets halvmanuelle indstillinger.
Vi starter kl 19:00, og forventer at være færdige omkring kl 22:00.

Pris 399,- pr. person. Se datoer og book plads her

Vi glæder os til at se dig, og lære dig at tage endnu bedre billeder.

Brugerne af Sony QX modellerne, kan nu glæde sig til at få endnu bedre billeder og video.

 

sony-qx100-qx10

Takket være en firmware opdatering, kan begge QX modeller nu optage video med en bedre opløsning på 1920×1080, i stedet for de tidligere 1440×1080. Derudover skrues der også op for ISO indstillingerne så QX-10 nu kan optage ved ISO 3.200, istedet for de tidligere ISO 1.600.
På QX-100 har de også skruet op for følsomheden, så max ISO i dag er helt oppe på ISO 12.800 mod de tidligere ISO 3.200. Desuden er der også i QX-100 kommet et ekstra program til styring af lukkertiden.

Desværre kan man ikke opgradere firmwaren i kameraerne via sin smartphone, så du skal lige forbi din computer for at få det klaret.

Du kan downloade softwaren til PC her, eller til Mac her.

Vil du læse lidt mere om kameraerne, så har vi tidligere skrevet lidt om dem her.